Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Büyükşehir’den evde kalanlar için internet sitesi

Büyükşehir’den evde kalanlar için internet sitesi

Büyükşehir’den evde kalanlar için internet sitesi

Büyüksehir’den evde kalanlar için internet sitesi

 

Çizgi film, film, masal, kitap, online tiyatro, spor egzersizleri, TYT-LGS egitimi ve koronavirüsle ilgili bilgi içeren site hizmete sunuldu.

 

Adana Büyüksehir Belediyesi koronavirüs nedeniyle evde kalan yurttaslar için sosyal amaçli, herkesin yararlanacagi bir internet sitesi açti. Koronavirüs salgini nedeniyle evde kalmak zorunda olan vatandaslarin, bilgilenme, zaman geçirme, ders çalisma ve çesitli baska ihtiyaçlarina cevap verecek içerige sahip 01Evdekal.adana.bel.tr web sitesi hizmete sunuldu.

 

Adana Büyüksehir Belediyesi koronavirüs nedeniyle evde kalan yurttaslar için sosyal amaçli, herkesin yararlanacagi bir internet sitesi açti. Sürekli güncellenen sayfada her yas grubunu ilgilendiren bilgiler bulunuyor.

Vatandaslar; film, çizgi film, masal, kitap, online tiyatro, spor egzersizleri, TYT-LGS egitim videolari ve koronvirüsle ilgili bilgi içeren siteye istedikleri an ulasabilecek.

Sitede 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’nda balkonlarinda videolar çeken bini askin çocugun videolari da yer alacak. Sayfaya yüklenmeye baslanan videolar arasindan yapilacak çekilisle 3 çocuga hediyeler verilecek.

Site araciligiyla, Adana Büyüksehir Belediyesi Konservatuvar egitimleri de online devam edecek.  



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli